Verfrissende witte wijn uit Frankrijk, met een bloemig en muskaatachtig aroma. De smaak is soepel, elegant, sappig en toegankelijk: lekker als zomers aperitief of bij kleine hapjes.
Originele Duitse Glühwein met een weelderige, zoetfruitige geur van pruim, kruidnagel, kaneel en sinaasappelschil. De smaak is intens en rijk met een kruidige en zoete finale. om warm te drinken op koude winterdagen.
Geurige, zachte Cava met een fijn fruitig en licht floraal aroma; de smaak is mild zoet en eindigt aromatisch en evenwichtig. Prima aperitief bij mild kruidige hapjes.
Citroengeel en licht parelend met geurige aroma’s van verse druiven en perzik. Opwekkend en puur fruitig van smaak. Intens sappig en met een mildzoete finale. Heerlijk om te drinken als verfrissend alcoholvrij aperitief of bij de borrel, kleine hapjes en fruitdesserts.
Wel lekker borrelen of aperitieven, maar (even) geen alcohol? Probeer dan deze fijne, licht parelende alcoholvrije Zero Secco van Von Buhl! Von Buhl maakt voor deze Zero Secco eerst een halfdroge, frisse witte wijn van overwegend rieslingdruiven.
Ratafia de Champagne is een geballanceerde mix van druivensap, Marc de Champagne en Eau-de-Vie van Champagne wijn gelagerd op eiken vaten. Ratafia is licht zoet met kruidige ondertonen.
Flesinhoud: 700 ml
Cossart Gordon is het oudste huis in Madeira, opgericht in 1745 door William Gordon en Francis Newton. In 1808 kwam de Schot William Cossart erbij. Nu is Cossart Gordon onderdeel van het familiebedrijf de Madeira Wine Company dat ook Blandy’s bezit.
Cossart Gordon is het oudste huis in Madeira, opgericht in 1745 door William Gordon en Francis Newton. In 1808 kwam de Schot William Cossart erbij. Nu is Cossart Gordon onderdeel van het familiebedrijf de Madeira Wine Company dat ook Blandy’s bezit.
Deze Finest Reserve port is speciaal door Wijnkoperij Platenburg geselecteerd voor The Port of Rotterdam. Het idee is ontstaan in 1990 ter gelegenheid van het 650 jarig bestaan van de stad.
Geurige en opwekkende lichtzoete Riesling met een aroma van geel fruit (perzik) en florale nuances. De smaak zet sappig en rond in met een licht zoetje en eindigt fris en aromatisch.
Expressieve witte wijn met tonen van limoen, ananas en witte bloemen. Verleidelijk, levendig fris en verfijnd in smaak. Puur drinkgenot met bescheiden alcohol en subtiel zoetje in de finale. Ideaal om te drinken als aperitief en culinair multi-inzetbaar: van sushi en paté tot pittige, Aziatische gerechten.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Danielle Duijvestijn
"Superspannende combi van frisse zuren (limoen!) en een mollig mondgevoel van het restzoet. Heel leuk om in te zetten bij zuurkoolstamppot, maar ook bij gevogelte paté." Lees meer
Aromatische en fruitige Zuid-Afrikaanse witte wijn van de bijzondere bukettraubedruif. Vanwege de lichtzoete smaak past deze wijn heel goed bij kruidige gerechten, zoals curry's of kipschotels.
Cossart Gordon is het oudste huis in Madeira, opgericht in 1745 door William Gordon en Francis Newton. In 1808 kwam de Schot William Cossart erbij. Nu is Cossart Gordon onderdeel van het familiebedrijf de Madeira Wine Company dat ook Blandy’s bezit.
Dit is een houten kist met zes rieslings van de beste locaties in Deidesheim, Forst en Ruppertsberg in het Duitse Pfalz. Het zijn stuk voor stuk schitterende rieslings met een enorm bewaarpotentieel.