Word jij onze nieuwe wijnspecialist?

Als wijnspecialist bij Wijnkoperij Platenburg werk je in een klein team van enthousiaste wijnprofessionals en rapporteer je direct aan de eigenaar. Je adviseert klanten op een leuke manier over ons assortiment en zorgt ervoor dat alle klanten tevreden naar huis gaan en met plezier terugkomen voor goed wijnadvies.

Hoe ziet je dag eruit?

Het is zaterdagochtend. We beginnen de dag met elkaar met een kop koffie en meestal gaat dit vergezeld van een lekkere punt taart. Een goed begin is tenslotte het halve werk.

De bel gaat en de eerste klant stapt binnen met een tas van de markt. Er is een lekker visje gekocht en hier mag jij de perfecte wijn bij vinden. Ondertussen gaat de telefoon. Eén van onze vaste klanten vraagt om advies bij een wijnspijsdiner. Je bespreekt de wensen en zet een mooi advies op de mail. De dag begint lekker druk en houdt aan. Handen uit de mouwen dus!

Na een dag vol advies moet er worden bijgevuld en ook de online orders moeten worden verzameld om naar de post te brengen. Daarna gaat de voordeur op slot en is het tijd voor een sluitdrankje met collega’s.

Drink jij binnenkort een glas met ons mee? We zoeken iemand die gek is op wijn en houdt van lekker eten en drinken. Iemand die het leuk vindt om zich te verdiepen in wijn, oog voor detail heeft en gastgericht is. 

Taken & verantwoordelijkheden

  • Adviseren van de klanten in de winkel
  • Advies uitbrengen aan klanten per email of telefoon
  • Het op peil houden en uitbreiden van de vakkennis 

Wij bieden

De leukste collega's, een warme werksfeer en uiteraard een passend salaris. De uren en dagen zijn in overleg, maar reken erop dat zaterdag de belangrijkste dag van de week is in de winkel. 

Wie zijn wij?

Wijnkoperij Platenburg is een familiebedrijf dat in 1894 zijn oorsprong vindt. Op dit moment is de vierde generatie aan het roer en is het bedrijf koninklijk onderscheiden met het Hofleverancierschap. Julien Platenburg werkt samen met een team van wijnprofessionals om het assortiment van meer dan 1000 wijnen te presenteren aan particulieren en horeca. Sinds de zomer van 2021 is Wijnclub Cuvée een nieuwe tak binnen de organisatie en vanaf mei is daar ook Proef bij Platenburg, de wijnbar.

Interesse? Neem contact op met Julien Platenburg via 010 412 7005 of stuur een mail naar info@wijnkoperijplatenburg.nl
Even geduld a.u.b.