Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op smaakprofiel
  • Rood
  • Wit
  • Rosé
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort

Werken bij Wijnkoperij Platenburg

Altijd graag willen werken bij een wijnspeciaalzaak in Rotterdam? Mail dan jouw CV en motivatie naar info@wijnkoperijplatenburg.nl

Gezocht: wijnadviseur

Sinds 2018 is Wijnkoperij Platenburg over gegaan naar de vierde generatie van dit familiebedrijf, Julien Platenburg. Samen met adviseurs Pieter Pors en Mieke Hurkmans zorgt hij voor het reilen en zeilen van winkel. Hierbij kunnen we wel wat hulp gebruiken en zoeken we per direct een wijnadviseur voor minimaal 24 uur per week. 

Ervaring met wijn, SDEN-3 of vinologenopleiding is een grote pre. 

Hoe ziet je dag eruit?

Het is woensdagochtend, de winkel opent om 09:30 uur. Misschien doe jij open, of is één van je collega’s je al voor. Je start de dag met de web-bestellingen. Je controleert ze, print de pakbonnen uit en zet de bestellingen klaar, zodat ze vandaag verzonden kunnen worden. 

Ding-dong! Daar stapt de eerste klant binnen. Ze vraagt om een lekkere wijn bij de risotto met zalm die ze vanavond klaar maakt.  Wordt het een Zuid-Franse chardonnay of - om in de sferen van het gerecht te blijven - een Italiaanse witte wijn? Samen met de klant hak je de knoop door. 

Inmiddels zijn er weer een paar web-bestellingen bijgekomen en worden er twee pallets nieuwe wijnen geleverd. Handen uit de mouwen en dozen sjouwen… Ondertussen help je klanten en beantwoord je mails en telefoontjes die gedurende de dag binnenkomen. 

Vragen? Bel (010-4127005) of mail gerust.

 

Even geduld a.u.b.