Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op smaak
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort

Wijncursus Rotterdam

Half/eind september bieden wij een complete wijncursus aan. Het succes van de vorige wijncursussen, al meer dan 10 jaar en meer dan 500 cursisten, heeft geleid tot een groot aantal wijn liefhebbers die de wijncursus graag willen volgen. De wijncursus wordt gegeven door vinologen en is voor beginners op SWEN3 niveau met de mogelijkheid om vrijblijvend landelijk examen te doen voor het Wijncertificaat. Wanneer u interesse heeft om deel te nemen aan deze wijncursus in Rotterdam raden wij u aan om alvast in te schrijven.

Meld u nu aan via onze speciale Wijncursus website!


Inhoud wijncursus

De wijncursus bestaat uit 13 avonden waarvan op de laatste een test wordt afgenomen. Elke avond bestaat uit een theoretisch -en een proeftechnisch gedeelte. Aan de orde komen: de geschiedenis van de wijn, de techniek van het proeven, het bewaren van wijn, de wijnproducerende landen van de wereld en hun wijnen en de combinatie van wijn en spijs. Kortom een compleet programma. Een cursus begint half/eind januari en een cursus begint in september. Deze wordt gehouden op de woensdagavond in onze sfeervolle wijnlokaal aan de Goudsesingel 332a in Rotterdam.

Meer informatie wijncursussen

Aanvang: Januari 19.30 uur,  September 19.30 uur
Locatie: Goudsesingel 332a, 3011 KK Rotterdam
Kosten: Lesgeld, cursusboek, materiaal (incl. de ± 10 te proeven wijnen per avond)
Totaal: € 395.00 per persoon


Aanmelden en meer informatie is mogelijk via onderstaand formulier. Bij het reserveren vragen wij een vooruitbetaling van € 50,- per persoon. Deze vooruitbetaling wordt later verrekend met het totaal bedrag.

Aangezien de belangstelling groot is zullen de aanmeldingen in volgorde van binnenkomst worden behandeld. De cursus start alleen bij voldoende belangstelling (minimaal 16 pers.) Indien het tijdstip u niet uit komt is er een mogelijkheid om te reserveren voor de latere cursus die over een half jaar van start zal gaan. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op.

Meld u nu aan via onze speciale Wijncursus website!

Wijncursus Wijnkoperij Platenburg

Wijncursus Wijnkoperij Platenburg

Even geduld a.u.b.