Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op smaakprofiel
  • Rood
  • Wit
  • Rosé
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort
De Grote Platenburg Proeverij op 4 november!

De Grote Platenburg Proeverij op 4 november!

Datum

Op 4 november 2018 is het weer zover: De Grote Platenburg Proeverij. We openen onze mooiste wijnen - rood, wit en rosé - en proosten graag met u op de wintermaanden!

Natuurlijk komen er ook weer een aantal wijnhuizen langs. De wijnmaker van Bodega Piqueras is aanwezig! Ook verwelkomen we Kathi Moser van het Oostenrijkse wijnhuis Sepp Moser - een aanrader voor fans van gruner veltliner. We hopen ook de wijnmaker van Loredan Gasparini te verwelkomen, maar dat is nog niet zeker. 

Praktische informatie

  • Datum & tijd: 4 november van 14:00 uur tot 18:00 uur
  • Locatie: De Machinist, Rotterdam

Bent u erbij? Wegens de grote belangstelling vragen we u hieronder alvast in te schrijven, zodat u verzekerd bent van een plekje! 

Speciaal voor wijnliefhebbers: wijnspijsdiner! 

Na afloop van de proeverij kunt u deelnemen aan een feestelijk wijnspijsdiner in De Machinist. Het is een driegangendiner en de kosten zijn € 35,00 (vega: € 27,50) en € 15,50 voor een bijpassend wijnarrangement. 

LET OP!!! Het is op dit moment niet meer mogelijk om online te reserveren voor het wijn-spijs diner. Mocht u alsnog willen reserveren dan kan dit alleen telefonisch bij De Machinist 010-4775700. Betaling kan achteraf in het restaurant. 

Prijs per persoon: Gratis


Inschrijven

Geen vrije inschrijfdatum meer
Even geduld a.u.b.