Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op smaakprofiel
  • Rood
  • Wit
  • Rosé
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras
Zoek op dranksoort

Wijncursus Rotterdam

Al meer dan tien jaar geven we wijncurssen in hartje Rotterdam. Onze knusse wijnwinkel wordt omgetoverd tot leslokaal waar we zowel wijncursussen ter voorbereiding op het SDEN2 als SDEN3 examen geven.

We houden de groepen klein (maximaal 15 personen), zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijk contact en vragen. Onze wijncursussen worden gegeven door Nadien de Visser, oprichter van Le Club des Vins

Wijncursus op SDEN-2 niveau

Tijdens deze wijncursus maakt u een duik in de wijnwereld. De belangrijkste wijngebieden, wijnstijlen en druivenrassen komen aan bod. U leert hoe u het beste wijn kunt proeven en welke wijnspijscombinaties wel en niet werken (en waarom). 

Cursusaanbod:

Wijncursus op SDEN-3 niveau

Deze cursus gaat verder waar SDEN2 ophoudt. Daar waar SDEN2 het wijnland Frankrijk in één avond behandelt, wordt dat bij SDEN3 verspreid over vier avonden. U wordt klaargestoomd voor het SDEN3 examen en dient als vooropleiding voor de vinologenopleiding. 

Welke cursus past bij mij?

Nieuw in de wijnwereld? Het is aan te raden om eerst SDEN2 te doen en daarna SDEN3, maar het is niet verplicht. Met de nodige zelfstudie kunt u ook direct instromen bij SDEN3. Twijfelt u? Aarzel niet om even te mailen

wijncursus rotterdam

wijncursus rotterdam

Even geduld a.u.b.