The Port of Rotterdam
Een origineel Rotterdams relatiegeschenk

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk met een Rotterdams tintje? Dan bent u bij Wijnkoperij Platenburg aan het juiste adres.

Al meer dan 125 jaar bedienen wij de Rotterdammers in deze mooie stad. 

 

Snel en makkelijk bestellen

Een mooi geschenk bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Wij hebben met zorg drie prachtige pakketten voor u samengesteld. Mix, match en bestel met een druk op de knop.

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Sommige klanten willen hun relatiegeschenk personaliseren. De mogelijkheden zijn divers. Van een handgeschreven kaartje tot een chocoladebonbon met uw logo. Ook kunnen we de verpakking voorzien van een sluitsticker in uw eigen huisstijl. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bezorgmogelijkheden

Op 1 adres of 100 verschillende. Beide opties zijn geen probleem bij Wijnkoperij Platenburg. Kiest u voor het laatste? Vraag hier direct een invullijst aan voor uw adressen. Zo worden alle cadeaus op het juiste adres bezorgd.

Liever iets anders?

Wijnkoperij Platenburg verzorgt al jaren relatiegeschenken voor bedrijven in Rotterdam. Van een mooie fles in cadeauverpakking tot een uitgebreid wijnpakket - u bent bij ons aan het juiste adres. 

Even sparren? Stuur een mail of bel ons op 010-4127005.

Even geduld a.u.b.