The Port of Rotterdam
Een origineel Rotterdams relatiegeschenk

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk met een Rotterdams tintje? Dan bent u bij Wijnkoperij Platenburg aan het juiste adres.

Al meer dan 125 jaar bedienen wij de Rotterdammers in deze mooie stad. 

 

The port of Rotterdam 

Ontdek onze exclusieve Finest Reserve port, speciaal geselecteerd door Wijnkoperij Platenburg in samenwerking met het gerenommeerde porthuis Quinta do Crasto. Dit bijzondere geschenkidee zag het levenslicht in 1990 ter gelegenheid van het 650-jarig bestaan van Rotterdam.

Gedurende de jaren zijn er steeds meer prominente gebouwen aan het etiket toegevoegd. Op het etiket prijken het stadhuis van Rotterdam, de Euromast, het witte huis (de eerste wolkenkrabber), evenals de Spido en de R.E.T. Op de voorgrond wordt het beeld van Zadkine "Stad zonder Hart" mooi weergegeven. Deze port is een eerbetoon aan de prachtige skyline van Rotterdam en haar rijke geschiedenis.

Kortom, een fantastisch relatiegeschenk voor Rotterdammers. 

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Sommige klanten willen hun relatiegeschenk personaliseren. De mogelijkheden zijn veelzijdig. Denk aan een handgeschreven kaartje, een cadeaubon voor onze Wijnbar Proef, of zelfs een smakelijke kaas van de Kaashoeve.

Ook kunnen we de verpakking voorzien van een sluitsticker in uw eigen huisstijl. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bezorgmogelijkheden

Of je nu één adres hebt of honderd verschillende, bij Wijnkoperij Platenburg draaien we onze hand er niet voor om. Kies je voor de laatste optie? Dan kun je hier direct een invullijst aanvragen voor jouw adressen, zodat alle geschenken keurig op de juiste bestemming worden afgeleverd.

Liever iets anders?

Wijnkoperij Platenburg heeft al vele jaren ervaring in het verzorgen van relatiegeschenken voor bedrijven in Rotterdam. Of je nu op zoek bent naar een prachtige fles in een feestelijke verpakking of een uitgebreid wijnpakket, je bent bij ons aan het juiste adres.

Even sparren? Stuur een mail of bel ons op 010-4127005.

Even geduld a.u.b.