Bezorgvragen

Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben wij een aantal maatregelen genomen omtrent bezorging en afhaalmogelijkheden.

Onze Wijnkoperij is nog steeds geopend. U bent van harte welkom, maar we houden de komende weken wat meer afstand en schudden geen handen. We volgen alle voorschriften van het RIVM op en verzoeken u met pin te betalen. Na elke klant wordt het pinautomaat gereinigd. 

TIP: Bestel en betaal alvast online en haal uw bestelling op in de Wijnkoperij

Spelregels in een notendop

  • Binnen Rotterdam: gratis bezorging op alle bestellingen
  • Buiten Rotterdam: gratis bezorgen op bestellingen boven € 50
  • Afhalen in de Wijnkoperij blijft mogelijk én makkelijk via onze achterdeur (Meenthof 16)

Veelgestelde vragen

Zijn er hygiënische maatregelen rondom de bezorging?

 Ook onze chauffeur Simon neemt de voorschriften van het RIMV heel serieus. We hebben de volgende maatregelen genomen:

  • De pakketten worden niet meer overhandigd. De chauffeur houdt 1,5 meter afstand van de ontvanger.

  • De chauffeur belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt.

  • Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen. 
  • De chauffeur tekent zelf voor ontvangst.

Hetzelfde geldt voor de bezorgers van PostNL, zie hiervoor ook de website van PostNL.


Ik woon in Rotterdam. Kan ik mijn bestelling afhalen?

Dat kan zeker. Via de achterkant van de winkel kunt u snel en gemakkelijk de wijnen inladen. Het adres is Meenthof 16 in Rotterdam. 

Bij het bestellen kunt u aangeven dat u de bestelling komt afhalen.


Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Als u op dinsdag t/m vrijdag bestelt, heeft u de wijnen de volgende dag in huis. Liever een andere bezorgdatum? Dan kunt u dat aangeven in het bestelproces. 

  • Buiten Rotterdam maken wij gebruik van PostNL voor de bezorging. U ontvangt een track & trace code zodra het pakket verstuurd is.
  • Binnen Rotterdam wordt uw bestelling doorgaans door onze chauffeur Simon bezorgd. In overleg met u plannen we het bezorgmoment. 

Op maandag is onze winkel gesloten, de bestellingen die op maandag binnenkomen, versturen we doorgaans op dinsdag. Mocht dit voor u niet uitkomen, aarzel dan niet om even te mailen of dit in de opmerkingen van de bestelling erbij te vermelden.


Bezorgen jullie ook in België?

Ja, zeker. De verzendkosten bedragen € 12 bij bestellingen tot € 100 euro. Vanaf € 100 wordt uw bestelling gratis bezorgd.  


Wijn bestellen in onze webshop
Wijn bestellen in onze webshop
Even geduld a.u.b.