Borrelwijnen
De beste witte wijnen bij de borrel

Onverwachts bezoek voor de deur, een spontane barbecue in het park of gewoon zin in iets lekkers?
Zorg dat u altijd een lekkere borrelwijn in de kast heeft staan. Staat u uren te turen naar het wijnschap, geen idee wat welke wijn u moet kopen? 
Geen nood, wij hebben onze beste borrelwijnen voor u op een rij gezet. 

Welke witte wijn bij de borrel?

Borrelwijnen, ze zijn er in vele soorten en maten. Wat belangrijk is, is dat de wijn betaalbaar en natuurlijk lekker is. Een huiswijn voor alledaags. We hebben voor u onze borrelwijnen onder de tien euro uitgezocht en deze onderverdeeld in drie smaakprofielen: fris & fruitig, romig & vol en houtgerijpt. 

Fris & fruitige borrelwijnen

Dit zijn ideale wijnen voor in de tuin, of op een verjaardag. Sappige, dorstlessende wijnen van bijvoorbeeld de spaanse blend van verdejo en sauvignon blanc of een zinderend frisse picpoul de pinot uit Zuid-Frankrijk. 

Vol & romige borrelwijnen

Heeft u liever een vollere wijn? Dan is misschien de chardonnay van het Ausralische River Retreat de ideale huiswijn voor u. De Kaapse Wit is al jaar en dag een favoriete wijn van onze vaste klanten. Bijzonder in deze prijsklasse en zeker het proeven waard. 

Houtgerijpte wijnen voor bij de borrel

Ook hebben we een aantal prachtige, houtgerijpte wijnen binnen deze prijsklasse. We zijn erg trots op de prijs/kwaliteitverhouding van deze wijnen. Een van onze klanten tipte de Buissonnier bij een forel met amandelschaafsel. Wat een topidee! 

Even geduld a.u.b.