Wijncursus volgen bij Platenburg

Al meer dan tien jaar geven we wijncurssen in hartje Rotterdam. Onze knusse Wijnkoperij wordt omgetoverd tot leslokaal waar we zowel wijncursussen ter voorbereiding op het SDEN2 als SDEN3 examen geven.

Planning

Bekijk de website van Le Club des Vins voor actuele informatie.

Zoekt u een andere startdatum? Bekijk alle wijncursussen die wij geven in samenwerking met Le Club des Vins op de website van Le Club des Vins

Wachtlijst

Interesse in een on- of offline wijncursus? Schrijf je in op wachtlijst. We houden je dan op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. We sturen alleen een nieuwsbrief als we nieuwe data hebben. 


Veelgestelde vragen

Welke cursus past bij mij?

Nieuw in de wijnwereld? Het is aan te raden om eerst SDEN2 te doen en daarna SDEN3, maar het is niet verplicht. Met de nodige zelfstudie kunt u ook direct instromen bij SDEN3. Twijfelt u? Aarzel niet om even te mailen.


Zijn er hygiënische maatregelen getroffen i.v.m. corona?

Uiteraard! We hebben een aantal maatregelen getroffen, zodat we toch met z'n allen gezellig kunnen proeven én leren over wijn!

  • De groepen zijn kleiner
  • Bij de opstelling is rekening gehouden met 1,5 meter afstand
  • Er zijn desinfecterende gels aanwezig
  • Iedereen krijgt een eigen spittoon (spuugbak)

Uiteraard kunnen we pas weer van start als samenscholing (op afstand) is toegestaan, alcohol na 20:00 uur is toegestaan en de avondklok afgeschaft is. 

Even geduld a.u.b.