Wijncursus volgen bij Platenburg

Al meer dan tien jaar geven we wijncurssen in hartje Rotterdam. Onze knusse Wijnkoperij wordt omgetoverd tot leslokaal waar we zowel wijncursussen ter voorbereiding op het SDEN2 als SDEN3 examen geven.

Corona: online wijncursussen

Helaas moesten we door corona de wijncursussen stopzetten, maar we zijn aan de slag gegaan en zijn inmiddels weer back on track met online wijncursussen. U proeft dezelfde wijnen als in de klassikale cursus, maar nu vanuit uw eigen woonkamer. Wekelijks zetten wij de flesjes klaar en kunt u ze afhalen in de Wijnkoperij. Als dat niet lukt, sturen we ze op. 

We kunnen niet in de toekomst kijken, maar we hopen dat we in september weer klassikaal les kunnen geven. Dan vinden de lessen weer plaats in de gezellige kelder van Wijnkoperij Platenburg. Tot die tijd doen we het gezellig online. 

Planning

  • SDEN1 wijncursus online - start op woensdag 23 juni
  • SDEN3 cursus offline - 1 september (nog een paar plekken)
  • SDEN3 cursus offline - 2 september (vol)

Bekijk de website van Le Club des Vins voor actuele informatie.

Zoekt u een andere startdatum? Bekijk alle wijncursussen die wij geven in samenwerking met Le Club des Vins op de website van Le Club des Vins

Wachtlijst

Interesse in een on- of offline wijncursus? Schrijf je in op wachtlijst. We houden je dan op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. We sturen alleen een nieuwsbrief als we nieuwe data hebben. 


Veelgestelde vragen

Welke cursus past bij mij?

Nieuw in de wijnwereld? Het is aan te raden om eerst SDEN2 te doen en daarna SDEN3, maar het is niet verplicht. Met de nodige zelfstudie kunt u ook direct instromen bij SDEN3. Twijfelt u? Aarzel niet om even te mailen.


Zijn er hygiënische maatregelen getroffen i.v.m. corona?

Uiteraard! We hebben een aantal maatregelen getroffen, zodat we toch met z'n allen gezellig kunnen proeven én leren over wijn!

  • De groepen zijn kleiner
  • Bij de opstelling is rekening gehouden met 1,5 meter afstand
  • Er zijn desinfecterende gels aanwezig
  • Iedereen krijgt een eigen spittoon (spuugbak)

Uiteraard kunnen we pas weer van start als samenscholing (op afstand) is toegestaan, alcohol na 20:00 uur is toegestaan en de avondklok afgeschaft is. 

Even geduld a.u.b.