Zelfstandig werkend kok (fulltime)

Bij Proef kun je de hele dag door genieten van mooie wijnen en heerlijk eten. We draaien een volledige menukaart voor zowel lunch als diner. De inspiratie voor de gerechten komt uit alle windstreken en heeft een streetfood touch. Daarnaast hebben we veel partijtjes waarvoor we bijzondere wijnspijsdiners optuigen en hapjes klaarmaken. We zijn op het punt aanbeland dat de chef het niet meer alleen kan. Daarom zijn we per direct op zoek naar een tweede kok die de chef bij afwezigheid volledig kan vervangen. 

Wij zoeken iemand die houdt van lekker eten en die het een uitdaging vindt om elk gerecht prachtig te presenteren. Je werkt zelfstandig, bent energiek en kwaliteitsgedreven. Je spreekt goed Engels om met onze Griekse chef te communiceren. Je houdt van een lolletje en laat je niet snel uit het veld slaan. Daarnaast ben je een kei in samenwerken en loop je niet weg van een stapel afwas.

Wij bieden:

  • 4 daagse werkweek 

  • Competitief salaris 

  • 8% vakantiegeld

  • Contractduur in overleg met 1 maand proeftijd

  • 25 vakantiedagen conform horeca CAO op basis van een fulltime contract (38 uur per week)

Wil je aanvullende informatie over de vacature(s), aarzel dan niet om contact op te nemen met Daniëlle Duijvestijn op info@proefbijplatenburg.nl of bel 06 5262 5525. 

Even geduld a.u.b.