Producten per pagina:

Sorteer op:

-
-
-
Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op smaakprofiel
Zoek op prijs
Zoek op dranksoort

Proefpakketten

1

Proefpakket huiswijnen 6 flessen oktober (6x1 fl.)

Met dit pakket zit u bij onverwacht bezoek nooit zonder lekkere wijn (ook niet als u zelf ineens zin hebt in een lekker glaasje wit of rood). Deze zes wijnen zijn van uitstekende kwaliteit en vallen bij iedereen in de smaak.

    Toon alle producten
2

Proefpakket Merlot (3x2 flessen)

Merlot: de lieveling van vele wijnliefhebbers. Hij komt in diverse gedaanten; van sappig en fris tot vol en houtgerijpt. Wij laten u graag proeven hoe anders een Merlot uit Italië smaakt dan een rasechte Bordeaux of een variant uit de Languedoc.

Van € 52,40 voor € 44,50

15% korting
3

Proefpakket wijn bij mosselen 6 flessen (3x2 flessen)

De R is in de maand en dat betekent dat we weer volop aan de mosselen kunnen. Probeer nu ons proefpakket met originele wijnen bij mosselen én bijpassende recepten!

Van € 52,60 voor € 44,50

15% korting
4

Wijnpakket De Grote Hamersma (3x2 flessen)

Lekkere wijnen die wijnjournalist Harold Hamersma beoordeelt met een 7,5 of hoger. In de kersverse De Grote Hamersma 2018 staan er maar liefst 68 uit onze winkel. Een record! Wij bundelden er drie met rapportcijfer 8,5 (twee flessen van elk) en geven 10% pakketkorting.

SUPERDEAL: Maak kennis met Rueda!

5

Proefpakket Rueda - Castelo de Medina

Rueda is dé streek in Spanje als het gaat om droge, witte wijnen. Deze verdejo is al jaren favoriet bij onze klanten. Deze verdejo is meerdere malen verkozen tot beste verdejo in de wereld. 

    Toon alle producten

Van € 61,00 voor € 50,00

18% korting

Het lekkerste rood voor de echte Bordeauxliefhebber

6

Proefpakket rode Bordeaux (6 flessen)

Mmm, Bordeaux! Van grote namen tot kleine, anonieme topwijnen met een fluweelzachte smaak en een dito prijsje. Met de wijnen in dit proefpakket geniet u van het mooiste dat deze Franse regio te bieden heeft.

    Toon alle producten

Van € 102,45 voor € 87,00

Aanbieding geldig t/m 31 oktober

15% korting

Rode, houtgerijpte wijnen van verrassende topkwaliteit

7

Proefpakket bijzondere wijnen oktober (2x3 flessen)

Grootse wijnen, misschien wel de beste die de Côtes de Provence en Galicië te bieden hebben. Wij hebben ze gebundeld in dit proefpakket. Rode wijnen van een verfijnde kwaliteit die u niet zullen teleurstellen.

Van € 123,45 voor € 103,00

Aanbieding geldig t/m 31 oktober

16% korting
8

Proefpakket Wijnbericht oktober (12 flessen)

Vindt u het soms moeilijk om een mooie wijn uit te kiezen? Of houdt u wel van verrassingen? Dan is dit proefpakket perfect voor u! De twaalf wijnen in dit pakket lopen uiteen in smaak en stijl en passen perfect bij het najaar.

    Toon alle producten

Van € 147,40 voor € 125,00

Aanbieding geldig t/m 31 oktober

15% korting
Even geduld a.u.b.