Deze Triple Sec liqueur van Zuidam Distillers is erg fris van stijl met hints van sinaasappel en citroen.
Rotterdamse Slagers gin met peper en authentieke steakkruiden in een geschenkdoos. In de gin zitten 6 gedroogde ingrediënten die het best naar voren komen met een schijfje gerookte sinaasappel. Gedroogde koriander, knoflook, oregano, gedroogde peper en het lekkerste zeezout zijn 5 van de geheimzinnige ingrediënten van de gin.
Grappa gemaakt van Witte druiven van de zeer fijne Ca del Magro wijn van het wijnhuis Monte del Fra uit Veneto.
Wijnkoperij Platenburg (1894) en Slagerij van Linschoten (1908) slaan de handen ineen. David van Linschoten is de bedenker van deze échte Rotterdamse Gin, die hij speciaal voor het 110-jarig bestaan van de Slagerij introduceerde in 2018.
Deze likeur wordt gemaakt van zongerijpte Poolse bosaardbeien. Deze aardbei is mooi vol rood van kleur en geeft veel smaak af bij extractie. De extractie duurt ongeveer drie weken. De liqueur die hieruit ontstaat, heeft een geweldige concentratie. Deze likeur heeft aroma's van vers geplukte bosaardbeien.
Flesinhoud: 700 ml
Deze Crème de Cassis is een natuurlijke liqueur die gemaakt wordt uit de mooiste zwarte bessen die er te koop zijn. Deze liqueur is heerlijk om puur van te genieten, maar ook gemengd met een mousserende wijn (Kir Royal) of een witte wijn (Kir).
Domaine des Cassagnoles maakt met zijn eigen gestookte Armagnac ook een zogenaamde Floc de Gascogne. Dit is een blend van vers druivensap en Armagnac. Helderrood van kleur met aroma's van verse rode bosvruchten.