Rotterdamse Slagers gin met peper en authentieke steakkruiden in een geschenkdoos. In de gin zitten 6 gedroogde ingrediënten die het best naar voren komen met een schijfje gerookte sinaasappel. Gedroogde koriander, knoflook, oregano, gedroogde peper en het lekkerste zeezout zijn 5 van de geheimzinnige ingrediënten van de gin.
Goede kwaliteit limoncino van Negroni in Treviso, met een zuiver aroma van rijpe citroenen en een zoete, frisse smaak. Lekker als ijskoud digestief, als smaakmaker in tonic of in een droge mousserende wijn zoals prosecco.
Flesinhoud: 700 ml
Intens zuivere grappa van de gleradruif.
Flesinhoud: 500 ml
Wijnkoperij Platenburg (1894) en Slagerij van Linschoten (1908) slaan de handen ineen. David van Linschoten is de bedenker van deze échte Rotterdamse Gin, die hij speciaal voor het 110-jarig bestaan van de Slagerij introduceerde in 2018.
Het aperitief uit de cognacstreek. Half cognac en half witte druivensap. Jaren samen gerijpt. Zonder toevoegingen.
Het aperitief uit de cognacstreek. Half cognac en half rode druivensap. Jaren samen gerijpt. Zonder toevoegingen.
Grappa gemaakt van Witte druiven van de zeer fijne Ca del Magro wijn van het wijnhuis Monte del Fra uit Veneto.
Domaine des Cassagnoles maakt zijn Armagnacs alleen uit de Armagnac-Ténarèze. Deze appellatie staat bekend om zijn fruitige stijl. De jongste Armagnac van Domaine des Cassagnoles is gemaakt van 100% Ugni Blanc en heeft 5 jaar gelagerd op houten vaten.
Deze 12 jaar gerijpte Armagnac van Domaine des Cassagnoles laat het fruitige Ténarèze karakter prachtig zien. Door de langere vatrijping is de fruitigheid wel ingetogen en ligt de nadruk meer op zachtheid en finesse.
Het is de oudste Armagnac uit het assortiment van Domaine des Cassagnoles. Harmonie, rondheid, soepelheid, evenwicht: een volwassen Armagnac. In het aroma vind je hints van leer en noten.
Domaine des Cassagnoles maakt met zijn eigen gestookte Armagnac ook een zogenaamde Floc de Gascogne. Dit is een blend van vers druivensap en Armagnac. Helderrood van kleur met aroma's van verse rode bosvruchten.