Wijnkoperij Platenburg (1894) en Slagerij van Linschoten (1908) slaan de handen ineen. David van Linschoten is de bedenker van deze échte Rotterdamse Gin, die hij speciaal voor het 110-jarig bestaan van de Slagerij introduceerde in 2018.
Toegankelijke, fruitige droge witte wijn met een subtiele geur van appel, peer, meloen en groene kruiden. De smaak is soepel en mooi fruitig met evenwichtige zuren. Aanhoudende afdronk met lichte amandeltonen.
De Blue Curaçao van Zuidam Distillers is gemaakt van verse curaçaoschillen, die ongeveer 24 uur staan in de ketel voordat ze worden gedistilleerd. Hierna wordt het distillaat nog eens vermengd met andere distillaten van bittere en zoete sinaasappels.
Flesinhoud: 700 ml
Frisdroge, fruitige rosé met geurige aroma’s van aardbei, rode kers en groene kruiden. Opwekkend frisse smaak met klein rood fruit en een mooie sappigheid. De finale is elegant en soepel.
Vanillestokjes zijn de zaadpeulen van de vanilleorchidee. De peulen die voor deze likeur gebruikt worden zijn afkomstig uit Madagascar. Ze worden met de hand geoogst en daarna gefermenteerd. Hierna worden ze naar Nederland verscheept.
Flesinhoud: 700 ml
Voor deze likeur worden zongerijpte mandarijntjes gedistilleerd in rood koperen distilleerketels. De mandarijnen worden gedistilleerd omdat de smaak verscholen zit in de schil van de mandarijn. De etherische oliën worden opgevangen in de alcohol waar alle smaakstoffen in zitten.
Flesinhoud: 700 ml
Voor deze liqueur worden verse limoenen en citroenen gedistilleerd in authentieke roodkoperen distilleerketels. Het distillaat wordt gecombineerd met het sap van limoenen waardoor een zeer zuivere en frisse liqueur ontstaat.
Flesinhoud: 700 ml
Voor deze likeur worden prachtig rijpe frambozen gebruikt. De extractie duurt ongeveer drie weken. Deze liqueur wordt net als alle rode fruit liqueuren een aantal keer per jaar gemaakt zodat de versheid gegarandeerd blijft.
Flesinhoud: 700 ml
Dit is de tweede wijn van Château Le Crock. Een gerenommeerd Château ingeklemd tussen de twee blockbuster wijnen van Saint-Estèphe, Montrose en Cos d'Estournel. Cabernet Sauvignon is hier de motor aangevuld met Merlot, Cabernet Franc en een klein beetje Petit Verdot.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Nadien de Visser
"Château Le Crock, een cru bourgeois van de familie Cuvelier van het Château Léoville-Poyferré. Typisch Bordeaux én goed betaalbaar." Lees meer
Deze likeur met de bekende smaak van bittere amandelen wordt gemaakt met relatief weinig suiker. Dit maakt de smaak veel verfijnder en eleganter. Heerlijk om puur te drinken, al dan niet met ijs, of om te gebruiken in desserts.
Flesinhoud: 700 ml
Deze likeur is een prachtige combinatie van het extract van vers gebrande koffie en echte Franse Cognac. Deze Café liqueur kan puur worden gedronken bij de koffie na de maaltijd, maar is ook heerlijk ín de koffie met lobbig geslagen room.
Flesinhoud: 700 ml
Voor deze chocolade likeur worden de hele cacaobonen vers gebrand en daarna zo snel mogelijk samen met Bourbon vanille onder alcohol gezet, om vervolgens acht tot negen maanden te trekken op Franse Cognac.
Flesinhoud: 700 ml