Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op kenmerk
Zoek op smaakprofiel
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras

Stay @ Home Proefbox
Jouw mini-cursus thuis

In samenwerking met Wijnkoperij Platenburg hebben Jan Jaap Altenburg, sommelier bij restaurant Bentinck in Amerongen, en Nadien de Visser, oprichter Le Club des Vins en (onze) wijndocent, een uniek pakket ontwikkeld!

Zoals u wellicht heeft meegekregen worden ook wijncursussen verzet en doorgeschoven. Om u hier op een leuke leerzame en vooral interactieve manier in tegemoet te komen hebben we dit unieke pakket ontwikkeld zodat u thuis verder kunt.

Wat maakt dit proefpakket uniek?

Het zijn vijf wijnen die een typische expressie van het druivenras en de herkomst laten zien. Als u een Systematische Proefmethode volgt, kunt u achterhalen wat er in je glas zit. 

Maar goed, dat ‘wijntje-raden’ is niet zo boeiend. Belangrijker is dat u een goede proefnotitie schrijft. Ook daar wordt u bij geholpen We hebben uitgebreide proefnotities geschreven volgens de specificaties van WSET Diploma Course, die we aanvullen met tips & tricks waar we kunnen. Speciaal voor de proefbox is Le Club & Sommeljj TV ontwikkeld, waarin elke wijn wordt besproken. Tot slot kunt u ook uw theoretische kennis ontwikkelen in de bijgeleverde quizzen! 

Kosten

De waarde van de wijnen ligt tussen 10 en 23 euro. Er is bewust verschillende kwaliteitsniveaus gekozen, zodat u ook de quality assessment kunt oefenen.

Bestel de Proefbox via Le Club's Academy: 
https://academy.leclubdesvins.nl/shop/

Het pakket is samengesteld met de wijnen van Wijnkoperij Platenburg. Welke wijnen er in zitten, verklappen we natuurlijk niet. Dan kunt u immers niet meer blind proeven :)

Gratis bezorging in Rotterdam! 

Even geduld a.u.b.