Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op kenmerk
Zoek op smaakprofiel
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras

Chauffeurs gezocht

Wil jij werken in de oudste Wijnkoperij van Rotterdam? Oud ja, ouderwets, nee! We groeien (online) razendsnel en kunnen jouw hulp hard gebruiken! We zoeken één of meerdere chauffeurs die op oproepbasis willen werken. In overleg kunnen we ook kiezen voor een vaste dag per week, bijvoorbeeld donderdagavond of zaterdagochtend.

(tekst gaat verder onder de foto) 

Wijn bestellen in onze webshop

Hoe ziet je dag eruit?

Je begint je dag door bij te praten met collega’s en het inventariseren wat er op de dag moet gebeuren. Je maakt de bestellingen gereed die zijn binnengekomen, zet ze klaar en laadt ze op volgorde van afleveren in de Platenburg bestelbus. Je springt in de auto om deze bij alle klanten af te leveren. Je maakt een praatje en gaat weer door naar de volgende. Aan het einde van je dienst help je de collega's mee om de pallets af te stapelen en de wijnen in de juiste schappen te zetten, zodat het magazijn weer op orde is.

Nog even opruimen en dan zit de dag er weer op. Met een voldaan gevoel kun je naar huis, want dankzij jou kunnen tientallen wijnliefhebbers genieten van hun wijnen.

Wie ben jij?

Je bent iemand die ervan houdt om in de stad te rijden, je houdt je hoofd koel in drukke situaties en boven alles vind je het leuk om een praatje te maken met onze klanten bij het afleveren van de wijnen. Jong, oud, net van school of al een tijdje klaar met werk. Alles is goed, als je maar zin hebt om samen met ons de service hoog in het vaandel te houden!

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een hecht team van medewerkers waarin iedereen elkaar ondersteunt. Ieder met z’n eigen expertise maar verbonden door een passie voor wijn. Deskundigheid en flexibiliteit zijn vanzelfsprekend, aangevuld door veel enthousiasme en een open mind. Ook handig: je hoeft niet meer naar de sportschool, want je tilt genoeg dozen wijn! 

Platenburg heeft een informele sfeer waarbij je samenwerkt met gedreven collega’s die elke dag samen de beste willen zijn in wijn!

Kom jij ons chauffeursteam versterken?

Reageer dan direct! Als je nog vragen hebt, bel met Julien Platenburg (eigenaar) via 010 - 412 70 05 of mail naar info@wijnkoperijplatenburg.nl


Werken bij Wijnkoperij Platenburg

Platenburg is een familiebedrijf dat al vier generaties lang in de familie is. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Dat is in 2019 bekroond met het Hofleverancier predikaat. Dit maakt ons het negende bedrijf in Rotterdam met dit unieke predicaat. We zijn er enorm trots op! 

Meer over Wijnkoperij Platenburg > 

Even geduld a.u.b.