Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op kenmerk
Zoek op smaakprofiel
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras

Logistiek medewerker / chauffeur gezocht

Wil jij werken in de oudste Wijnkoperij van Rotterdam? Oud ja, ouderwets, nee! We groeien (online) razendsnel en kunnen jouw hulp hard gebruiken! We zoeken een logistiek medewerker / chauffeur voor 32 uur per week.

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het op de juiste manier klaarzetten, laden en lossen van pallets wijn. Na een inwerkperiode weet jij elke wijn te vinden in het magazijn en wat er nodig is om ervoor te zorgen dat de wijnen op de juiste manier verzonden worden naar particulieren en restaurants in de omgeving.

(tekst gaat verder onder de foto) 

Wijn bestellen in onze webshop

Hoe ziet je dag eruit?

Je begint je dag door bij te praten met collega’s en het inventariseren wat er op de dag moet gebeuren. Hierna ga je snel aan de slag en maakt de bestellingen gereed die via de website zijn binnengekomen. Je verpakt alle wijnbestellingen en voorziet ze van verzendlabels. Vervolgens zorg je ervoor dat alle dozen bij PostNL terecht komen.

In de tussentijd zijn er nieuwe horeca-bestellingen binnen gekomen. Deze zet je klaar en laadt ze op volgorde van afleveren in de Platenburg bestelbus. Je springt in de auto om deze bij alle restaurants af te leveren. Je maakt een praatje en gaat weer door naar de volgende, want eind van de dag staat er nog een pallet wijn op je te wachten om af te stapelen en ze in de juiste schappen te zetten, zodat het magazijn weer op orde is.

Nog even opruimen en dan zit de dag er weer op. Met een voldaan gevoel kun je naar huis, want dankzij jou kunnen tientallen wijnliefhebbers genieten van hun wijnen.

 

Wie ben jij?

Je bent goed gemotiveerd en weet van aanpakken. Je een afgeronde MBO-opleiding en hebt een positieve en flexibele houding. Je staat altijd klaar om je collega's een handje te helpen. Een rijbewijs is een must voor deze functie en ervaring met het rijden in een bestelbus is fijn, maar niet noodzakelijk.

 

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een hecht team van medewerkers waarin iedereen elkaar ondersteunt. Ieder met z’n eigen expertise maar verbonden door een passie voor wijn. Deskundigheid en flexibiliteit zijn vanzelfsprekend, aangevuld door veel enthousiasme en een open mind. Ook handig: je hoeft niet meer naar de sportschool, want je tilt genoeg dozen wijn! 

Platenburg heeft een informele sfeer waarbij je samenwerkt met gedreven collega’s die elke dag samen de beste willen zijn in wijn!

 

Ben jij ons nieuwe logistiek medewerker en chauffeur in één?

Reageer dan direct! Als je nog vragen hebt, bel met Julien Platenburg (eigenaar) via 010 - 412 70 05 of mail naar info@wijnkoperijplatenburg.nl


Werken bij Wijnkoperij Platenburg

Platenburg is een familiebedrijf dat al vier generaties lang in de familie is. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Dat is in 2019 bekroond met het Hofleverancier predikaat. Dit maakt ons het negende bedrijf in Rotterdam met dit unieke predicaat. We zijn er enorm trots op! 

Meer over Wijnkoperij Platenburg > 

Even geduld a.u.b.