Snel kiezen
Zoek op kleur
Zoek op kenmerk
Zoek op smaakprofiel
Zoek op prijs
Zoek op land
Zoek op herkomstgebied
Zoek op druivenras

Weekendhulp gezocht

Wil jij werken in de oudste Wijnkoperij van Rotterdam? Oud ja, ouderwets, nee! We groeien razendsnel en kunnen jouw hulp hard gebruiken! We zoeken een weekendhulp die op oproepbasis wil werken. Het gaat vooral om de zaterdagmiddag en ook elke eerste vrijdag van de maand. Dan vindt de Pick-up Party van Wijnclub Cuvée plaats bij Wijnkoperij Platenburg.

(tekst gaat verder onder de foto) 

Wijn bestellen in onze webshop

Hoe ziet je dag eruit?

Je begint je dag door bij te praten met collega’s en inventariseert welke klusjes moeten gebeuren. Je maakt een rondje door de winkel en vult de wijninformaties aan waar deze ontbreken en werkt hier en daar een prijskaartje bij. Dan is het tijd om alles in gereedheid te brengen voor de winkelproeverij van die dag. Je assisteert een wijnadviseur bij deze proeverij en helpt andere collega's bij het inpakken van de cadeautjes en het aangevuld houden van de winkel. Aan het einde van je dienst help je de collega's mee om de winkel weer spic en span te maken. De glazen zijn schoon, de lege flessen zijn afgevoerd en de schappen zijn vol. 

En dan zit de dag er weer op. Tijd voor een drankje met het team en dan met een voldaan gevoel naar huis.

Wie ben jij?

Je bent iemand die enthousiast is over wijn en graag over dit mooie product wil leren. Je houdt niet van stilstaan en zoekt naar klusjes. Je voelt je thuis in een jong team met wijnfreaks en bent beschikbaar op vrijdagavond en zaterdagmiddag. 

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een hecht team van medewerkers waarin iedereen elkaar ondersteunt. Ieder met z’n eigen expertise maar verbonden door een passie voor wijn. Leergierigheid en flexibiliteit zijn vanzelfsprekend, aangevuld door veel enthousiasme en een open mind. Ook leuk meegenomen: je krijgt korting op het hele assortiment in de winkel!

Platenburg heeft een informele sfeer waarbij je samenwerkt met gedreven collega’s die elke dag samen de beste willen zijn in wijn!

Kom jij ons team versterken?

Reageer dan direct! Als je nog vragen hebt, bel met Daniëlle Duijvestijn via 010 - 412 70 05 of mail naar danielle@wijnkoperijplatenburg.nl


Werken bij Wijnkoperij Platenburg

Platenburg is een familiebedrijf dat al vier generaties lang in de familie is. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan. Dat is in 2019 bekroond met het Hofleverancier predikaat. Dit maakt ons het negende bedrijf in Rotterdam met dit unieke predicaat. We zijn er enorm trots op! 

Meer over Wijnkoperij Platenburg > 

Even geduld a.u.b.